Nieuws

Prachtige Kunsttentoonstelling

Prachtige Kunsttentoonstelling

18 april 2019 - Ter afsluiting van het thema "Kunst" was er op donderdagochtend 18 april een prachtige tentoonstelling in het speellokaal op school. 
Lees meer ›

Ouders van harte welkom!

11 april 2019 - Iedere woensdagochtend is de ouderkamer (1e verdieping meest linkse kamer) geopend voor ouders van 08:45 - 10:00 uur. Er zullen tevens thema-ochtenden verzorgd worden door externen. Zodra de planning rond is, zal dit op de website vermeld worden. 

 

 
Lees meer ›

Mad Science

24 november 2018 - Volgende week start de Wetenschap & Techniekweek in het kader van 30 jaar SHON. Donderdag krijgen we les van gekke professors van Mad Science.
Lees meer ›

Artikel AD/HC over 30 jaar SHON

15 november 2018 - In het AD/HC is op woensdag 14 november een fraai artikel verschenen over 30 jaar SHON.

Klik hier om het te bekijken.

Uitnodiging Lights of Divali, zaterdag 3 november Zuiderstrandtheater Den Haag

26 oktober 2018 - Alle ouders en leerlingen zijn van harte uitgenodigd voor Lights of Divali, een bijzonder cultureel programma op zaterdag 3 november in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. 
Lees meer ›

Amor FM: interview met Rajesh Ramnewash, voorzitter College van Bestuur

25 augustus 2018 - Amor FM: interview met Rajesh Ramnewash, voorzitter College van Bestuur, naar aanleiding van de start van het schoojaar 2018-2019:

SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

SHON-scholen presenteren zich op het Milan Festival Den Haag

23 juli 2018 - Komt u ons ook bezoeken op het Milan Summer Festival op 3, 4 en 5 augustus in het Zuiderpark in Den Haag? Stichting Hindoe Onderwijs Nederland staat bij kinderland. Hier kunt u kennismaken met onze basisscholen in Den Haag, Utrecht, Almere, Rotterdam en Amsterdam! Ook Amriz.nl zal er zijn en een challenge voor de kinderen gaan verzorgen! Wij hopen u allemaal daar te mogen ontmoeten!