Nieuws

De allerbeste wensen voor 2020!!

De allerbeste wensen voor 2020!!

10 januari 2020 - Namens alle personeelsleden en leerlingen van de Regenboogschool Shri Saraswatie.
Hele fijne en gezonde feestdagen!

Hele fijne en gezonde feestdagen!

20 december 2019 - Alle personeelsleden van de Regenboogschool Shri Saraswatie wensen u hierbij hele fijne en gezonde feestdagen!

Sint heeft ook een welverdiend kado voor de school..

Sint heeft ook een welverdiend kado voor de school..

11 december 2019 - Afgelopen donderdag kwam de Sint langs met zijn lieve pieten en heeft ook een bijzonder, welverdiend, kado langsgebracht. Namelijk, het certificaat van de Regenboog. Het certificaat hangt mooi aan de gevel bij de voordeur. Alle personeelsleden hebben hard gewerkt aan dit certificaat en zijn ook heel blij met dit mooie kado!
Iedereen een winnaar....

Iedereen een winnaar....

06 december 2019 - Wat hebben de leerlingen goed hun best gedaan om een "Duurzame Surprise" te maken! De surprises zagen er geweldig uit! Veel dank aan onze expert-jury die de surprises kwamen beoordelen. Ze vonden het erg moeilijk maar hebben toch gezamenlijk per groep een winnaar kunnen benoemen. Deze winnaars per groep, hebben een hele mooie certificaat ontvangen uit de handen van onze echt Sint en zijn lieve pieten. 
Lees meer ›
Leerlingenraadverkiezing!

Leerlingenraadverkiezing!

28 november 2019 - Oh, wat is het spannend! De leerlingen van de groepen 6 t/m 8 mogen stemmen. Per groep zijn er 3 potentiële kandidaten, die zich hebben opgegeven. Zij zijn bereid om 1 keer in de 6 weken hun pauze in te leveren voor een leerlingenraadvergadering. Per groep mogen de leerlingen stemmen op 2 van de 3 potentiële kandidaten. Degenen met de meeste stemmen komen in de leerlingenraad. Vanmiddag wordt in de groepen bekend gemaakt wie de meeste stemmen hebben gekregen. 
Wedstrijd:

Wedstrijd: "Meest Duurzame Surprise"

20 november 2019 - Wat spannend...en niet alleen dat Sinterklaas weer in het land is met zijn lieve pieten. Maar onze school organiseert een echte wedstrijd: "Meest Duurzame Surprise". Op woensdag 4 december komen er expert-juryleden langs. Zij weten alles over duurzame materialen en zij zullen bepalen wie de winnaar is per groep. 

 

 

Thema :

Thema : "Voeding"

11 november 2019 - We zijn alweer begonnen aan thema twee van "Alles-in-1", namelijk thema "VOEDING". 

 

De thematafel is mooi aangekleed en mocht u inspiratie nodig hebben voor een lekkere maar ook gezonde traktatie kijkt u vooral in de map. 

 

Staking!

Staking!

05 november 2019 - Wij gaan ook staken. Gelukkig hebben we nog geen groepen naar huis hoeven te sturen zoals elders in het land maar de nood is hoog!

 

Dank u wel voor uw begrip!

Backpack to school 4 Suriname!

Backpack to school 4 Suriname!

31 oktober 2019 - Zoals afgelopen maandag tijdens de divaliviering beloofd, vindt u hierbij foto's van de aankomst en ontvangst van de pakketten. Zoals u kunt zien, zijn de leerlingen er hartstikke blij mee! 

 

Zie het filmpje: https://youtu.be/LOJXuP8Ne-I

 

 

Nogmaals, eenieder heel veel DANK!!!

 

 
Lees meer ›

Halloween op school...

Halloween op school...

30 oktober 2019 - De leerlingen van de activiteitencommissie zijn druk in de weer geweest met alle voorbereidingen voor Halloween, zoals een spelprogramma in de middag. Alle leerlingen mogen verkleed en/of geschminkt naar school komen. 

Het belooft een gezellige, griezelige middag te worden. 

Divaliviering SHON za. 19 en zo. 20 okt.

Divaliviering SHON za. 19 en zo. 20 okt.

10 oktober 2019 - U bent van harte uitgenodigd bij de divaliviering van de SHON! Zie de flyers en : 

https://www.youtube.com/watch?v=7i_7EMWJZU4

 

Voor kaarten en meer info.:www.zuiderstrandtheater.nl/divali

 

Start kinderboekenweek en Gandhi Jayanti

Start kinderboekenweek en Gandhi Jayanti

02 oktober 2019 - Wat een mooie dag vandaag. Niet alleen is het het 150 jaar geleden dat Mahatma Gandhi, de prediker van geweldloosheid, is geboren maar ook de start van de kinderboekenweek. Zoals reeds aangekondigd, vindt er op vrijdagochtendop school een vredesmars plaats van 08:30 - 09:00 uur. Hier zullen de leerlingen laten zien hoe zij met dit thema aan de slag zijn geweest. 
Lees meer ›
Dank u wel voor uw stem! Meester Joy staat in de top 3

Dank u wel voor uw stem! Meester Joy staat in de top 3

25 september 2019 - Yes, het is gelukt! Meester Joy staat in de top 3 voor de verkiezing van "Beste Leraar 2019!". 

 

Veel dank voor jullie stem! We blijven duimen tot vrijdag 4 oktober. Dan vindt namelijk in de kuip de onthulling plaats. Zie voor meer info: 

https://onderwijs010.nl/verkiezing.

 

 

Gandhi March

Gandhi March

25 september 2019 - U bent allen van harte welkom! 
Onze meester Joy genomineerd als 'Beste Leraar 2019

Onze meester Joy genomineerd als 'Beste Leraar 2019"

18 september 2019 - Wat zijn we trots dat meester Joy is genomineerd als "Beste Leraar 2019"! 

 

U kunt nog stemmen tot vrijdag 20 september via:

https://onderwijs010.nl/breng-nu-jouw-stem-uit

 

Laten we massaal stemmen op onze meester Joy...
Lees meer ›

Aftrap eerste thema Allesin1

Aftrap eerste thema Allesin1

13 september 2019 - Afgelopen maandag was de aftrap van het eerste thema van Allesin1.

Voor groep 4 is dit: Waar is het?

En voor de groepen 5 t/m 8: Amerika, Australië, Antarctica en de Oceanen. De leerlingen werden in de ochtend op het plein verrast door leerkrachten verkleed als Eskimo, Kangoeroe, Indiaan en een haai. Wat een mooie aftrap! De leerlingen zijn met veel interesse aan de slag gegaan.

 

De eerste prijs is binnen!

De eerste prijs is binnen!

13 september 2019 - Tijdens de loterij op het zomerfeest had Rishma de hoofdprijs gewonnnen, namelijk een foto-afdruk op het grootste formaat RVS door PictureMomentZ

En jawel, 2 weken geleden mocht ze het in ontvangst nemen. Het ziet er hartstikke mooi uit. Rishma nog veel plezier ermee. En PictureMomentZ hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons project: Backpack to school 4 Suriname!

 

Back(pack) to school 4 Suriname!

Back(pack) to school 4 Suriname!

05 september 2019 - In de zomervakantie hebben de leerlingen Reshwan, Wishaan, Warisha, Ishwaresh en Wiraisha met hun moeder hard gewerkt aan het inkopen, samenstellen en in dozen verpakken van de rugtassen. De verwachting is dat de rugtassen op 20 september in Suriname zullen aankomen zodat de leerlingen de spullen voor 1 oktober hebben. Dan beginnen daar namelijk de scholen.
Lees meer ›
WELKOM back 2 School!

WELKOM back 2 School!

30 augustus 2019 - Beste leerlingen, 

 

We wensen jullie allemaal een hele mooie start van het nieuwe schooljaar op maandag 2 september. Dit is tevens Ganesh Chaturthi, dus een prachtige dag voor een nieuw begin. 

Heel veel succes en vooral plezier! 

Geweldig eindbedrag van € 5,558,65

Geweldig eindbedrag van € 5,558,65

19 juli 2019 - WOW.. wat een geweldig eindbedrag van € 5.558,65!!

We zijn zo hartstikke trots op onze leerlingen. Zo hard hebben zij hun best gedaan!

Iedereen BEDANKT!!  Ons doel was 500 rugzakjes t.w.v. €3.500,00. Gezamenlijk zullen we beslissen hoe het bedrag wat extra is opgehaald zal worden besteed. In het nieuwe schooljaar laten we u precies weten hoe het totale bedrag is besteed.

Voor nu een hele fijne zomervakantie!!

 
Lees meer ›

1 2 3