Nieuws - pagina 2

Kinderboekenweek: "Worden wat je wil!"

05 oktober 2021 - "Worden wat je wil" is dit jaar het thema van de Kinderboekenweek.

Op vrijdag 1 oktober hebben de groepen 1/2 en groep 3 de vertelvoorstelling "Wat wil Giraf worden" bijgewoond. Een mooie opening van de kinderboekenweek en wat hebben ze genoten! 

 

                                  

Gandhi-Walk 27 september 2021

05 oktober 2021 - Wat was het een bijzonder moment met elkaar. Samen met de Indiase ambassade hebben de kinderen van groep 7 en 8 de Gandhi-Walk gelopen. Wij delen graag hoe mooi dit was. Veel kijkplezier! 

   

 

             

Lekker Fit! Ouder/Kind gym!

05 oktober 2021 - Wat was het een succes! Tijdens de Lekker Fit! Week hadden de groepen 3 t/m 5 Ouder/Kind gym. Dit was een groot succes! En daarom wordt dit een terugkomend item. Elke 6 weken komt er een les Ouder/Kind gym. Hoe leuk is dat!  

 

                         

Lekker Fit! Week

14 september 2021 - In de Lekker Fit! week van maandag 20 september t/m donderdag 23 september besteden wij extra aandacht aan een gezonde leefstijl. Denk hierbij aan extra bewegen, nieuwe sporten ontdekken, aandacht voor gezonde voeding en water drinken. Doen jullie thuis ook mee in deze week?! Laat jullie creatieve ideeën aan ons weten, want van elkaar kunnen we leren en elkaar stimuleren!

 

       

Europa!

10 september 2021 - Het thema "Europa"is geopend! 

 

De aankomende weken staan alle lessen in het teken van Europa. Bij binnenkomst kom je al veel te weten! Wat kunnen jullie ons nog meer vertellen over Europa?

 

Zomer-Event Delfshaven

25 juli 2021 - Het was een geslaagd Zomer-Event Deflshaven! De kinderen uit de de wijk en van onze school hebben met elkaar drie leuke dagen gehad. Leerzaam, sportief, creatief, muzikaal en heel veel lol. Kortom, alle ingrediënten waren aanwezig!

 

 

De gymles is in stijl afgesloten!

09 juli 2021 - Afgelopen dinsdag was het een 'georganiseerde chaos' in de gymles.... De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben zich uitgeleefd op de stormbaan! Dit was een groot succes en super leuk om deze toppers te zien genieten.

 


Lees meer ›

Aftrap Keti Koti-viering Shri Laksmi School

29 juni 2021 - Klik hier voor een artikel uit Waterkant over de Keti Koti-viering op de Shri Laksmi School te Amsterdam. Hierin is tevens een sfeerreportage te zien van de kleurrijke parade door de wijk. Ook op onze school wordt met diverse activiteiten stilgestaan bij de afschaffing van de slavernij.

Oranjekoorts!!

21 juni 2021 - Super leuk om te zien dat de leerlingen vandaag in het oranje naar school zijn gekomen. Allemaal om die oranje kriebels te krijgen voor het EK. De gang is versierd, de klassen zijn in de voetbalstemming en de kinderen voelen de spanning van de wedstrijd (de juffen en meesters natuurlijk stiekem ook). Kortom, wij zijn er klaar voor!!!

 

Keti Koti-viering

20 juni 2021 - Alle SHON-scholen besteden van 28 juni t/m 2 juli uitgebreid aandacht aan Keti Koti, de viering van de afschaffing van de slavernij.


Lees meer ›

Wat een Toppers!

10 juni 2021 - Wij willen met heel veel trots mededelen dat de kinderen van groep 8 zeer goed hebben gescoord op de Centrale Eindtoets!
Zij hebben gemiddeld 537.4 gescoord en het landelijk gemiddelde staat op 534.5. Dit is een mega knappe prestatie! Zeker na het afgelopen schooljaar waarin zij veel thuisonderwijs hebben genoten en ook met alle perikelen die deze tijd met zich mee brengt.
Wij feliciteren dan ook alle kinderen, groep 8, meester Joy, het schoolteam en alle ouders, verzorgers!

 


Lees meer ›

Foto bij artikel Basisschool leerlingen in actie voor Suriname

Basisschool leerlingen in actie voor Suriname

07 juni 2021 - Leerlingen van de SHON-basisscholen zamelen langhoudbare voedingsmiddelen en kinderspelletjes in voor leerlingen in Suriname. Rohan (12) is erg bezorgd nu de corona pandemie daar om zich heen grijpt. ” Zo kunnen we toch meehelpen. Ik ben erg bang dat mijn familie daar iets overkomt”.
Lees meer ›

Hulp aan India

04 mei 2021 - 
De afgelopen weken heeft India te maken met ’s werelds grootste toename in besmettingen, waarbij elke minuut meer dan 2 COVID-19 gerelateerde sterfgevallen worden gemeld. Omdat ziekenhuizen kampen met een groot tekort aan zuurstof, bedden en medicijnen, heeft dat geleid tot een overspanning van het zorgsysteem in het land. Patiënten worden massaal weggestuurd, en sterven in sommige gevallen zelfs op straat.

Lees meer ›

Mei-vakantie activiteiten op onze school!

29 april 2021 - Op 3, 4 en 7 mei vinden er allerlei leuke vakantie-activiteiten plaats in en rond onze school. Iedereen is welkom om hier aan mee te doen. Inschrijven kan tot vrijdagmiddag 30 mei (15.00 uur). Doen!

 

Klik hier om de flyer en het inschrijfformulier te bekijken.
Lees meer ›

Geslaagde Koningsspelen!!

26 april 2021 - Afgelopen vrijdag 23 april was een dag vol oranje en plezier!
Lees meer ›

Hanuman Jayanti

24 april 2021 - 
“Shankar Suwana Kesari nandan, Teja prataap maha jaga bandhan”
Op 27 april, de dag van Hanuman Jayanti, kunt U luisteren naar de kanjers van de Shri Ganesha School begeleid door Lucky Singh.
 
Zie hier de voorbereidingen in verband met  Hanuman Jayanti door de leerlingen van de Shri Ganesha School:
 
Foto bij artikel Vrijdag 23 april: Koningsspelen!

Vrijdag 23 april: Koningsspelen!

20 april 2021 - Op vrijdag 23 april vindt de Koningsspelen plaats. Ook op de Shri Saraswatie School wordt dit uitbundig gevierd!
Lees meer ›

Nieuwsbrief April 2021

19 april 2021 - 

Holi-filmpje van onze leerlingen

01 april 2021 - Hieronder het Holi-filmpje van onze leerlingen met Lady Sanjana:

 

Luister terug naar het SHON Holi-concert op Radio Amor

29 maart 2021 - 
1 2 3 4 5 6 7 8