Kiddoozz kinderopvang

Welkom bij Kiddoozz Kinderopvang! Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen terecht op een van onze locaties in Rotterdam, Hoogvliet, Vlaardingen en Dordrecht. Sinds 2023 zijn wij gevestigd in het gloednieuwe kindcentrum Shri Saraswatie, in het bruisende Delfshaven. We heten u van harte welkom!

We bieden meer dan alleen kinderopvang. Zo besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling en begeleiding van uw kinderen. We hebben ruime openingstijden, zorgen voor gezonde maaltijden en vooral voor veel plezier.

Onze missie en visie
“Wij hebben een positieve impact op deze en toekomstige generaties. We maken verschil in het leven van de kinderen, doordat ze zichzelf kunnen zijn en zich verbinden met de samenleving. Dit doen we door ontwikkelkansen te bieden aan kinderen. Op die manier is Kiddoozz van betekenis voor de ander. Wij geloven in de kracht van kinderen als de basis voor de toekomst. Kinderen zijn de toekomst.”

Benieuwd naar wat wij belangrijk vinden in een kinderleven? Klik dan hier!

 

Peuteropvang Shri Saraswatie

Bij ons staat de ontwikkeling van uw peuter centraal en we streven ernaar een veilige en liefdevolle plek te bieden waar uw kind spelenderwijs kan leren en groeien. We kijken ernaar uit om samen met u en uw kleintje een bijzondere fase van ontdekking en ontwikkeling te beginnen.

Wat wij bieden:

  • 40 weken in het kalenderjaar peuteropvang (2 tot 4 jaar)
  • opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  • VE- programma Uk en Puk
  • tijden van 08:15-12:15 uur (bij voldoende bezetting bieden wij ook middagdelen aan)
  • elke dag fruit en crackers tijdens eetmomenten

De kinderen leren nieuwe leeftijdsgenoten kennen en aan de hand van educatieve programma’s worden zij spelenderwijs gestimuleerd in hun totale ontwikkeling, zodat zij goed voorbereid en vloeiend de overstap naar de basisschool kunnen maken.

 

Meer informatie over bijvoorbeeld het ochtend/middagprogramma, onze werkwijze of het inschrijfformulier vindt u hier.

U kunt via de website een rondleiding aanvragen om zelf de sfeer te komen proeven of direct uw kindje inschrijven.  U bent van harte welkom!

Tel: 06-45888954

 

 

BSO Shri Saraswatie

Naast peuteropvang, bieden wij ook buitenschoolse opvang. We bieden kinderen een veelzijdig themagericht programma, waarin ook sport- en buitenactiviteiten een prominente rol hebben. We betrekken de kinderen bij de invulling van ons activiteitenprogramma en dagprogramma. Ook zijn wij actief in de wijk.

Wat wij bieden:

  • Een gevarieerd activiteiten programma
  • Gezonde voeding en veel beweging
  • Sociale betrokkenheid met ouders en in de wijk
  • Opvang op werkdagen van 7.00 – 18.30 uur
  • 52 weken per jaar geopend

Wij toveren de ruimte soms om in een knutselatelier en er is een grote boekenkast aanwezig waar kinderen rustig kunnen bijkomen na een schooldag met leuk boek. Wij spelen spelletjes en doen uitdagende experimentjes, zowel binnen als buiten. In de vakantie maken wij een compleet en uitdagend programma vol leuke activiteiten en uitstapjes.

Meer informatie vindt u op www.kiddoozz.nl. U kunt via de website een rondleiding aanvragen om zelf de sfeer te komen proeven of direct uw kindje inschrijven. U bent van harte welkom!

Tel: 06-13549153