Nieuws

13 augustus 2020

Extra zomeractiviteit en nóg een busroute erbij!

We zitten nog midden in de zomervakantie, maar als school zijn wij hard aan het werk om het nieuwe schooljaar fris en fruitig te beginnen. 
Wij hopen dat jullie lekker aan het genieten zijn van de vakantie. We hoeven gelukkig niet te klagen over het weer. 

Preview foto
Zomeractiviteiten 
Twee woensdagen van de zomeractiviteiten zijn inmiddels al voorbij. 
Wat zijn we blij dat er veel kinderen waren die zich hebben aangemeld. Voor ons was dit nieuw, maar we horen positieve reacties.

 

Dit heeft er toe geleid dat wij een extra woensdag met de kinderen een activiteit zullen doen. Dit op woensdag 26 augustus van 10:00 - 13:00 uur.
Dit zal weer in twee groepen plaatsvinden, verdeeld over de kinderen van groep 1 t/m 3 en de kinderen van groep 4 t/m 8. 

 

Deze laatste woensdag zullen de kinderen buitenactiviteiten doen op het schoolplein. 

Uiteraard mogen de neefjes, nichtjes, buurkinderen weer allemaal mee. 
Gelieve wel weer aan te melden via sramlal@shrisaraswatie.nl.

 
Nieuwe busroutes schooljaar 2020-2021
Wellicht hebben jullie over de nieuwe bus gehoord die vanaf het nieuw schooljaar zal gaan rijden in de omgeving Spijkenisse, Hoogvliet en Rhoon.
We zien gelukkig dat dit nieuwe leerlingen voor de school bezorgd.
 
Wij proberen dan ook zoveel mogelijk om de vraag naar leerlingenvervoer aan te bieden. 
Vanuit verschillende kanten en uit diverse buurten krijgen wij de vraag wanneer er ook in hun buurt busvervoer aangeboden zal worden. 

 

Wij hebben dan ook ons uiterst best gedaan om nog een extra bus in te zetten. Met trots mag ik u mededelen dat er in het nieuw schooljaar niet één maar twee nieuwe busroutes erbij komen:

 

  • Capelle a/d IJssel, Nesselande en omgeving
  • Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon en omgeving

 

Dit geweldig nieuws zullen wij binnenkort ook via onze social mediakanalen en de radio bekendmaken. Wij hopen dat deze nieuwe busroute ook weer voor nieuwe aanmeldingen zal zorgen en dat onze school hierdoor kan gaan groeien. Hierbij vraag ik u dan ook een steentje bij te dragen door dit bericht aan families en/of kennissen die u in deze buurt heeft, door te geven. Mochten zij meer informatie willen hebben, dan kunnen zij uiteraard contact opnemen met de school via 010-4779494.