Nieuws - pagina 5

Foto bij artikel Yeeh...4 dozen gesponsord door Koemar Shipping!

Yeeh...4 dozen gesponsord door Koemar Shipping!

03 juli 2019 - De nana van Ishaan en Ishvan Badal, dhr. A. Khargi van Koemar Shipping, heeft 4 grote dozen gesponsord om rugtassen in te transporteren naar Suriname. Hartelijk dank!!

 


Lees meer ›
Foto bij artikel Kinderen voor kinderen...

Kinderen voor kinderen...

02 juli 2019 - Wow...Priya en Jai van Pelt (en nana) hartstikke bedankt voor jullie bijdrage van €100,00 voor ons project: Back(pack) to school 4 Suriname! Ook de andere kinderen, super dat jullie zo bezig zijn! De teller staat inmiddels op € 2.900,80 (414 rugzakjes).
Lees meer ›
Foto bij artikel Ook op zondag zijn de leerkrachten op pad voor ons project...

Ook op zondag zijn de leerkrachten op pad voor ons project...

01 juli 2019 - Afgelopen zondag zijn 4 leerkrachten in het theater De Schie hard aan het werk geweest voor het project: back(pack) to school 4 Suriname! Ze hebben een mooi bedrag van € 90,30 opgehaald. Chapeau!
Lees meer ›
Foto bij artikel Een geweldige sportdag achter de rug..

Een geweldige sportdag achter de rug..

01 juli 2019 - Vrijdag 28 juni was het zover, onze jaarlijkse sportdag. Alle complimenten aan juf Dirja (onze docent bewegingsonderwijs) voor de gehele planning van deze dag. De kinderen hebben genoten! Een aantal oma's (nani's) hadden speciaal hapjes gebakken die we mochten verkopen voor ons project: Back(pack) to school 4 Suriname!. Super veel dank!! De opbrengsten van deze dag zijn: € 295,90
Lees meer ›
Foto bij artikel Zoveel donaties geweldig...

Zoveel donaties geweldig...

27 juni 2019 - We hebben gisteravond en vandaag nog zoveel donaties ontvangen. Het is geweldig! Veel dank aan Mondzorg IJsselmonde (tevens MR-lid) voor het doneren van €200,00. Daarnaast heeft onze Schoolmaatschappelijk werker (Marléne Wijnaar) € 50,00 euro gedoneerd. Twee meiden uit groep 7 zijn in hun flat langsgegaan met de donatiepot en hebben € 90,50 opgehaald. Top meiden! En daarnaast hebben weer leerlingen van de 2 groepen 8 op de markt gestaan en opgetreden als ambassadeurs. Daar hebben zij € 342,40 opgehaald. 
Lees meer ›
Foto bij artikel Families: Bhagwanbali, Soekha, Khemai, Jhinna en Khasa van harte bedankt!

Families: Bhagwanbali, Soekha, Khemai, Jhinna en Khasa van harte bedankt!

26 juni 2019 - De mama van Arjun en Aryan (tevens MR-lid) van onze school heeft hard haar best gedaan om gelden op te halen in haar familie voor ons project: Back(pack) to school 4 Suriname! En wat heeft Maya dit goed gedaan! Het enorme bedrag van € 500,00, goed voor 71 rugzakjes hebben we vandaag ontvangen.

Bij deze families Bhagwanbali, Soekha, Khemai, Jhinna en Khasa hartelijk dank!! 

De teller staat nu op € 1.735.05 (247 rugzakjes). We zijn bijna op de helft...

Foto bij artikel Nog warmer dan in Suriname.... waterpret voor de kinderen

Nog warmer dan in Suriname.... waterpret voor de kinderen

25 juni 2019 - De één vindt het verschrikkelijk en de ander vindt het juist weer geweldig, dit warme weer. Het is vandaag zelfs warmer dan in Suriname... Maar de kinderen bij ons op school hebben veel waterpret met juf Dirja. Ook het ophalen van de gelden gaat gewoon door. De teller staat nu op

€ 1.180,40 (168 rugzakjes)

Foto bij artikel Back(pack) to school 4 Suriname! zelfs in het weekend gaat het door...

Back(pack) to school 4 Suriname! zelfs in het weekend gaat het door...

24 juni 2019 - De leerlingen en personeelsleden van onze school zijn zo betrokken bij dit project dat ze zelfs in het weekend druk aan het werk zijn geweest om gelden op te halen voor het project. Zaterdagmiddag zijn ze bij de "Guru Purnima-viering" geweest van de Shakha in de gymzaal op de Schiedamseweg. Juf Monique was daar met leerlingen van onze school. Daarna ging op zondag de donatiebox mee naar Den Haag. Op de Shri Vishnu School vond een grootse immigratieviering plaats en daar waren juf Shanti, meesters Dipak, Joy en Withis samen met de leeringen om het project te promoten. Het resultaat mag er zeker wezen. 
Lees meer ›
Foto bij artikel Back(pack) to school 4 Suriname! heeft weer een mijlpaal bereikt..

Back(pack) to school 4 Suriname! heeft weer een mijlpaal bereikt..

20 juni 2019 - Overdag stonden de leerlingen van de groepen 8 weer op de markt en wat hebben ze fantastisch hun best gedaan! Juf Sawita van de peuterschool Dwarka kwam naast meester Dipak en juf Kusum het team versterken. De oma (nani) van Rochino en Raicherie, hartstikke bedankt voor de donatie van € 200,00!
Lees meer ›
Foto bij artikel Back(pack) to school 4 Suriname! op Radio Amor

Back(pack) to school 4 Suriname! op Radio Amor

19 juni 2019 - Onze leerlingen zijn vandaag te beluisteren op radio Amor om 16:00 uur in het kader van ons schoolproject: Back(pack) to school 4 Suriname!. De teller staat nu op € 485,40. Dit zijn 69 rugzakjes. Ons doel is 500 rugzakjes. Alle donaties zijn van harte welkom! Hoe klein dan ook, iedere donatie is goud waard. De donatiebox staat op school. Iedere schooldag van 09:00 - 11:00 uur bent u welkom om uw donatie af te geven en een klein bedankje in ontvangst te nemen. Namens de kinderen in Suriname: Bedankt!!
Foto bij artikel Back(pack) to school 4 Suriname! ook op avond4daagse

Back(pack) to school 4 Suriname! ook op avond4daagse

18 juni 2019 - Geen moment laten we voorbij gaan om mensen te attenderen op dit project en gelden op te halen voor de kinderen van Suriname. Ook op de Avond4daagse staan we van maandag 17 t/m vrijdag 20 juni paraat om te vertellen over dit mooie project en gelden op te halen. De teller staat nu op € 472,10 (dit zijn 67 rugzakjes).
Foto bij artikel CBS Mozaiek doet ook mee aan het project: Back(pack) to school 4 Suriname!

CBS Mozaiek doet ook mee aan het project: Back(pack) to school 4 Suriname!

17 juni 2019 - Leerlingen van de CBS (Christelijke Basisschool) Mozaïek steunen ons project:

Back(pack) to school 4 Suriname! Ze zijn bij ons langs geweest en gaan de komende 2 weken aan de slag voor dit project. Alvast veel dank voor jullie inzet! De teller staat nu op € 443,40 (63 rugzakjes).

Foto bij artikel Grootse immigratieviering op de Shri Vishnu School

Grootse immigratieviering op de Shri Vishnu School

17 juni 2019 - De SHON (Stichting Hindoe Onderwijs Nederland) vindt het heel belangrijk om aandacht te besteden aan de immigratieachtergrond. Daarom organiseren zij in samenwerking met de  Shri Vishnu School en Stichting Hindoe Parishad Nederland (SHPN) de viering van '146 jaar Hindoestaanse immigratie' op zondag 23 juni op de Shri Vishnu school te Den Haag met een semiwetenschappelijk en een cultureel programma: met Baithak gana Dewindersingh Sewnath, Diamonds 2000, Nagara, Khajerie en Londa ke nach.

 

Toegang bedraagt € 7,50  Voorverkoop bij KMI Paul Krugerlaan 125 of mail info@shrivishnu.nl. (Hindoestaanse catering inbegrepen)

Parkeren tot 18 uur gratis.

 

 

 

Foto bij artikel Back(pack) to school 4 Suriname! 13 juni 2019

Back(pack) to school 4 Suriname! 13 juni 2019

13 juni 2019 - Vandaag hebben 6 leerlingen van de groepen 7/8 en 8 als ambassadeurs van onze school op de markt van Rotterdam-West, mensen informatie gegeven over onze school en ons schoolproject: Back(pack) to school 4 Suriname! Ze hebben het fantastisch gedaan en we hebben nu in totaal € 421,20 opgehaald, dit is ongeveer 60 rugzakjes met leermiddelen voor de kinderen in Suriname! 
Lees meer ›
Foto bij artikel Back(pack) to school 4 Suriname! Aftrap

Back(pack) to school 4 Suriname! Aftrap

12 juni 2019 - Vandaag is ons schoolproject "Rugzak" Back(pack) to school 4 Suriname! begonnen en we hebben al 95.45 euro opgehaald. Geweldig! Ons doel is 500 rugzakjes met leermiddelen te sturen naar minderbedeelde kinderen in Suriname. U doet toch ook mee?!
Lees meer ›
Foto bij artikel Woensdag 5 juni 146 jaar Hindoestaanse Immigratie

Woensdag 5 juni 146 jaar Hindoestaanse Immigratie

06 juni 2019 - Het is alweer 146 jaar geleden dat de Hindoestaanse Immigratie plaatsvond. 
Lees meer ›
Foto bij artikel Prachtige Kunsttentoonstelling

Prachtige Kunsttentoonstelling

18 april 2019 - Ter afsluiting van het thema "Kunst" was er op donderdagochtend 18 april een prachtige tentoonstelling in het speellokaal op school. 
Lees meer ›

Ouders van harte welkom!

11 april 2019 - Iedere woensdagochtend is de ouderkamer (1e verdieping meest linkse kamer) geopend voor ouders van 08:45 - 10:00 uur. Er zullen tevens thema-ochtenden verzorgd worden door externen. Zodra de planning rond is, zal dit op de website vermeld worden. 

 

 


Lees meer ›

Mad Science

24 november 2018 - Volgende week start de Wetenschap & Techniekweek in het kader van 30 jaar SHON. Donderdag krijgen we les van gekke professors van Mad Science.
Lees meer ›

Artikel AD/HC over 30 jaar SHON

15 november 2018 - In het AD/HC is op woensdag 14 november een fraai artikel verschenen over 30 jaar SHON.

Klik hier om het te bekijken.

1 2 3 4 5 6 7